Prehransko dopolnilo EC COLOSTRUM PURE vsebuje čisto posušeno govejo kolostrum. Goveja kolostrum je mlečna tekočina, ki prihaja iz vimena krave prvih nekaj dni po rojstvu.

Kolostrum je dragocen zaradi svoje edinstvene sestave z visoko vsebnostjo biološko aktivnih snovi, kompleksom več kot 200 sestavin, zlasti imunoglobulina IgG, laktoferina, aktoperoksidaze in številnih drugih aktivnih peptidov in elementov, ki podpirajo rast. Zahvaljujoč uporabljeni tehnologiji predelave se ohranja največja zmogljivost surovin.

SESTAVA: goveja kolostrum, dodatki (magnezijev stearat), sestava kapsul (želatina, titanov dioksid).

UPORABA / DOZIRANJE: 2 kapsuli na dan (po možnosti z zadostno količino tekočine). Neto teža vsebine: 16,5 g + 2% (30 kapsul)

OPOZORILO: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Pripravek ni namenjen nadomestku raznolike prehrane. Priporočljivo je, da se med nosečnostjo in dojenjem po potrebi posvetujete z zdravnikom. Vsebuje mleko in mlečne derivate. Ni primerno za ljudi, ki so alergični (preobčutljivi) na katero koli snov, ki jo vsebuje izdelek.

SKLADIŠČENJE: Shranjujte v suhem in temnem prostoru pod 25 ° C. Hranite izven dosega otrok Teža kapsule: 552 mg + 2% Neto teža: 16,5 g + 2% (30 kapsul)

Poreklo : Češka