Prehransko dopolnilo krepi naravno obrambo telesa in imunost. Zelo učinkovito deluje kot antioksidant. Blagodejno vpliva na delo prebavnega sistema in stabilizira delo jeter.

LASTNOSTI:

EC kolostrum + kordiceps + prehransko dopolnilo silimarin vsebuje govejo (kravjo) kolostrum. Goveja kolostrum je mlečna tekočina, ki prihaja iz vimena krave prvih nekaj dni po rojstvu. Kolostrum je kompleks širokega spektra (več kot 200) učinkovin, ki je dragocen zaradi visoke vsebnosti biološko aktivnih snovi, zlasti imunoglobulina IgG, laktoferina, laktoperoksidaze in številnih drugih aktivnih peptidov in elementov, ki spodbujajo rast.

Cordyceps je parazitska gliva, ki jo najdemo v gorskih predelih Kitajske. Uporabi tradicionalna kitajska in tibetanska medicina, zlasti za regeneracijo organizma.
Silimarin je izvleček semen badelj. Podpira naravno obrambo telesa in imunost. Blagodejno vpliva na razstrupljanje, deluje kot antioksidant, spodbuja normalno stanje
prebavo in normalizira delovanje jeter. Podpira delo prebavnega sistema.

SESTAVINE: Goveja kolostrum, Cordyceps Sinensis (kitajska gosenica), silimarin (Silybum Marianum ekstrakt) 80%, dodatki: magnezijev stearat, sestava kapsul: želatina, titanov dioksid

UPORABA / DOZIRANJE: 2 kapsuli na dan (po možnosti z dovolj tekočine).

OPOZORILO: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Pripravek ni namenjen kot nadomestek raznolike prehrane. Med zdravljenjem je priporočljivo posvetovanje z zdravnikom nosečnost in dojenje, če je potrebno. Vsebuje mleko in mlečne derivate. Ni primerno za ljudi, ki so alergični (preobčutljivi) na katero koli snov, ki jo vsebuje izdelek.

SKLADIŠČENJE: Shranjujte v suhem in temnem prostoru pod 25 ° C. Hranite izven dosega otrok.

Teža kapsule: 552 mg + 2%)

Neto teža: 16,5 g + 2% (30 kapsul)

Poreklo : Češka