Prehransko dopolnilo EC COLOSTRUM + VITAMIN D3 + K2 vsebuje kombinacijo goveje (kravje) kolostrume, vitamina D3 in vitamina K2-MK7. Goveje kolostrum je mlečna tekočina, ki prihaja iz vimena krave v prvih dneh po rojstvu. Kolostrum je kompleks širokega spektra (več kot 200) učinkovin, ki je dragocen zaradi visoke vsebnosti biološko aktivnih snovi, zlasti IgG imunoglobulini, laktoferin, laktoperoksidaza in drugi aktivni peptidi. Zahvaljujoč nežni proizvodni tehnologiji (globoko zamrzovanje – tako imenovana liofilizacija) se ohrani največji učinek uporabljene surovine.

Vitamin D spodbuja pravilno delovanje imunskega sistema in krepi telo v primeru vnetja. Pomaga vzdrževati normalno delovanje mišic, podpira absorpcijo in uporabo kalcija iz hrane, njegove snovi pa ohranjajo normalno koncentracijo v krvi. Vitamina D in K izboljšujeta dobro stanje in ohranjata zdravje kosti. Vitamin K tudi preprečuje strjevanje krvi.
SESTAVA: Goveja kolostrum, provitamin D3, vitamin K2, dodatki (magnezij) stearan Sestava kapsul (želatina, titanov dioksid). UPORABA / DOZIRANJE: 2 kapsuli na dan (najbolje zvečer pred obroki, z veliko tekočine).

OPOZORILO: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Izdelek ni namenjen nadomestku raznolike prehrane. Med nosečnostjo in dojenjem – po potrebi se je priporočljivo posvetovati z zdravnikom. Vsebuje mleko in mlečne derivate. Ni primerno za ljudi, ki so alergični (preobčutljivi) na katero koli snov, ki jo vsebuje izdelek.

SKLADIŠČENJE: Shranjujte v suhem in temnem prostoru pri temperaturah pod 25 ° C. Hranite izven dosega otrok. Teža kapsule: 552 mg + 2% Neto teža: 16,5 g + 2% (30 kapsul)

Poreklo : Češka