EC SOS pršilo z Aloe vero je kozmetični izdelek, ki vsebuje izvleček rastline Aloe vera Barbadensis Miller, namenjen negi poškodovane in / ali razdražene kože.
Zahvaljujoč uporabljenim aktivnim sestavinam deluje pomirjujoče, nudi hitro pomoč in pomaga koži, da se hitreje obnavlja v akutnih primerih, kot so poškodbe, opekline ali pordelost, pa tudi pri celjenju odrgnin.

Sprej je primeren tudi za pomiritev kože, poškodovane zaradi prekomernega izpostavljanja soncu, jo hidrira in pomaga pri zatiranju občutka pekočega in srbečega.
Aloe vera se pogosto uporablja v kozmetiki, njene učinke so uporabljale že stare c ivilizacije. U porablja s e v m edicini, kozmetiki, pa tudi v alternativni in sodobni medicini. Na splošno velja za eno najučinkovitejših naravnih zdravil za zdravljenje opeklin, odrgnin in poškodb kože, ima široko uporabo zaradi svojih regenerativnih učinkov. Pomaga pospešiti okrevanje in obnovo poškodovanih celic.

Panthenol, ki se uporablja kot učinkovina v izdelku, pomaga tudi pri učinkoviti hidraciji in pomirjanju kože.

Izvleček citrusov Unshiu, ki izvira iz južnokorejskega otoka Jeju, pozitivno vpliva na občutljivo in razdraženo kožo. Kožo obnavlja v primeru stresa po poškodbi, opeklinah ali pordelosti.
Uporaba: z uporabo raz pršila nanesite primerno količino snovi na poškodovanidel kože, pustite, da deluje in se prosto suši

Opozorilo: Hranite izven dosega otrok

Poreklo : Češka